Acrogymnastiek: Zuid-Nederlandse kampioenschappen B-niveau

Zondag 1 maart vonden in 's-Hertogenbosch de Zuid-Nederlandse kampioenschappen acro plaats. V&K kwam in het B-niveau uit met 5 teams.

Lotte en Indy lieten twee mooie en overtuigende oefeningen zien. Ze hebben weer de limiet gehaald en zijn dan ook helemaal klaar voor de plaatsingswedstrijden voor het NK. Ze behaalden een 2e plaats.

Voor Ilze en Britt was dit de eerste wedstrijd van het seizoen. Ze voerden een mooie balansoefening met strakke elementen uit. In de tempo-oefening maakten ze wat kleine foutjes waar ze voor de plaatstingwedstrijden hard aan gaan werken. Ze behaalden een 5de plaats.

Voor Renee en Fenne was het ook de eerste wedstrijd. Ze stonden zelfverzekerd op de vloer en lieten 2 mooie oefeningen zien. Ze moesten nog even wennen aan de wedstrijdspanning en met wat verbeteringen voor de volgende wedstrijd gaan ook zij met vertrouwen de plaatsingwedstrijden in. Ze behaalden een 6de plaats.

Stef en Lynn lieten ook 2 overtuigende oefeningen zien. Ze zijn klaar om zich te gaan plaatsen voor het NK. Ze stralen vertrouwen uit en hebben een mooie 1ste plaats gehaald.

Janne, Janne en Sophia behaalden een mooie 3de plaats. De tempo-oefening was erg strak en overtuigend. Bij de balansoefening heeft het team goede aanwijzingen gekregen die ze meenemen voor de plaatsingswedstrijden.

Op 14 en 15 maart zijn de eerste plaatsingswedstrijden voor het NK.