Turnen: NK 2de divisie

In Alphen aan de Rijn werd het NK turnen voor de 2de divisie gehouden. Juul Smits en Pleun van den Heuvel mochten V&K vertegenwoordigen, want zij hadden de vele voorwedstrijden weten te trotseren.

Op deze wedstrijd, in de all round finale, mocht de 12 jarige Juul de wedstrijd openen op vloer. Zij liet daar een mooie en stabiele oefening zien met veel uitstraling.
Op sprong hadt ze gekozen voor een veilige half in half uit.
Dit werd beloond met een 11.100. Ook op brug liet ze zien dat ze bij de besten van Nederland hoort. Op balk had ze een redelijk stabiele oefening maar met helaas een val. Ze rondde de wedstrijd af met een totaal van 43.300; V&K is trots op deze kanjer!

Pleun had zich bij de beste 9 balkturnsters van Nederland weten te scharen. Zij mocht een dag later als 6de aantreden in de balk finale. Het niveau lag hoog in deze junioren categorie. Pleun moest hard werken om op de balk te blijven staan, wat deze keer helaas niet lukte. Wel zagen wij een mooie hoge hoeksteun, en een ruime salto achterover. Ook Pleun leverde hiermee een prestatie van formaat.