Turnen: Vriendschappelijke wedstrijd- Gtv Educa, Sine Cura en V&K

Vriendschappelijke wedstrijd tussen Gtv Educa, Sine Cura en V&K.
Een geslaagde maar vooral gezellige ochtend!

Mea kreeg vandaag het goud omgehangen!!

Jeugd meiden Lieke, Ana Gaby, Jenna en Mea hebben het erg goed gedaan. Op vloer werd door lieke met veel uitstraling geturnd en liet mooie sprongen zien. Jenna turnde hier een mooie overslag salto en Ana Gaby een twistsalto. Mea liet vandaag op brug zien wat zij erg goed kan. Alle vier de meiden wisten een super balkoefening te turnen.

Junior turnster Mayke draaide vandaag een goede wedstrijd! Opgelucht en enorm blij na een TOP balkoefening met onder andere spagaatsprong 1/2 draai en boogje. Op sprong liet ze een mooie overslag zien. Een mooie overslag salto en Arabier streksalto op vloer en ook op brug turnde ze een goede oefening met een hoge salto.

Martje, ook junior, begon goed op brug met een mooie afsprong. Op balk begon het net zoals bij haar zus Imke wat minder goed, maar eindigde met een mooie salto af. Ze mocht voor de 2e keer dit seizoen haar nieuwe vloeroefeningen laten zien, met mooie sprongen.

Imke, onze senior, begon vandaag met een mooie half in/half uit over de Pegasus. Door naar brug waar zij onder andere losom en ondersprong liet zien. Op balk ging het wat minder soepel, maar turnde wel ruime sprongen. Op vloer sloot zij af met een erg mooie streksalto 1/2 draai en salto uitstap!

1