2020 is alweer door de helft - terugblik

Anders dan we ons vooraf hadden voorgesteld, maar het sportseizoen er op. We wensen iedereen een fijne zomervakantie en zien jullie graag weer in augustus!

Wat een vreemd halfjaar ligt er achter ons. De ene maand waren we hard aan het werken in de sporthallen voor onze conditie, voor een stukje gezelligheid, voor die sprong over de pegasus richting de clubkampioenschappen of misschien wel voor regionale of landelijke acro- of turnwedstrijden. Vervolgens zaten we van het ene op het andere moment met z’n allen thuis. Vanaf mei mochten we buiten gaan sporten en vonden we gelukkig onderdak bij de atletiek, de hockey of bij ouders in de tuin. En tot slot sport de jeugd tijdens deze laatste lesweek gelukkig weer even binnen. 

Wat zijn wij trots op al onze leden, trainers, assistenten en alle andere vrijwilligers. Wat is er een hoop energie gestoken in onze vereniging. Of je nu controleur was bij de Keien, je tuin ter beschikking hebt gesteld of ineens je woonkamer moest ontruimen voor de online-les van je zoon of dochter. We willen iedereen hartelijk bedanken voor jullie tomeloze inzet.
 
Zoals Rutte het in de persconferentie van 24 juni zei, we zaten in een achtbaan. We lijken nu de zwaarste loopings te hebben gehad, maar we zullen de maatregelen moeten blijven opvolgen omdat het virus nog niet definitief is verslagen. Hopelijk volgt na de zomervakantie een ouderwetse start van een normaal seizoen, al zal het zich afspelen in het “nieuwe normaal”, wat dat dan ook betekent. 

Het seizoen 2020-2021 staat na de zomervakantie op ons te wachten. Een seizoen waarin we ons met z’n allen gaan voorbereiden op het betrekken van de nieuwe sportzalen in het nieuwe Ontmoetingsplein Mellepark. Ook in het seizoen 2020-2021 doen we graag weer een beroep op al die vrijwilligers die onze vereniging zo uniek maken. 
 
Voor nu wensen we jullie allemaal een hele fijne zomervakantie, blijf gezond en hopelijk zien we jullie allemaal in de loop van augustus weer terug in de zaal!

Sportieve groet,
Bestuur V&K Uden