Eerste wedstrijd 2e divisie turnen

In het weekend van 9-10 december turnde de 2e divisie hun eerste wedstrijd.

Voor de instappers was het extra spannend want dit was voor hun de allereerste wedstrijd ooit! Ze hebben het goed gedaan en hadden vooral erg veel lol. Onze junioren aan de andere kant lieten mooie elementen zien. Juul met een super vloeroefening, Pleun met salto op balk en Giselle met een nieuwe serie, overslag salto op vloer. Juul eindige zelfs op de 8ste plaats! Onze pupillen 1 waren alleen maar aan het lachen en hadden er veel zin in. Femke liet erg mooie sprongen zien en een boogje op balk en Geesje bleef goed stabiel op de balk en gaf een show weg op vloer. 

Voor Maud was het haar eerste wedstrijd in de 2e divisie en dit ging hartstikke goed! Ze liet veel nieuwe elementen zien. Lizzy turnde die dag alleen op brug en balk. Als laatste op zaterdag was Eslin, jeugd 1, aan de beurt en turnde een goede wedstrijd! Op balk liet zij voor het eerst een flikflak zien en op brug turnde ze een oefening wat werd beloond met een 12.750!

Op zondagochtend waren de pupillen 2 Nienke en Saona en de jeugd 2 meisjes Meike, Amy en Madelon aan de beurt. Nienke vloog over de Pegasus en liet een mooie brug oefening zien. Saona turnde vooral erg strak en netjes op balk en vloer. De jeugd 2 meisjes hebben dit seizoen allemaal een nieuwe vloeroefening gekregen en dit was het eerste moment om die te showen! Alle 3 hard gewerkt aan nieuwe elementen. Amy ging erg goed over de Pegasus, Madelon turnde een goede vloeroefening met onder andere hele schroef en Meike turnde op balk een mooi flikflak en schroefsalto af. 

Op naar het volgende wedstrijdweekend!

image3.jpeg image5.jpeg
image1.jpeg image2.jpeg
image5.jpeg