Knappe prestaties op de finales en het NK acrogym!

In de afgelopen weekenden vonden finales en het NK acrogym plaats. Voor deze eindstrijd hadden 9 teams van V&K zich geplaatst.

Afgelopen weekenden vonden de finales en het NK acrogym plaats.
Zaterdag 8 juni was het de beurt aan Lieke Lombarts en Faye v/d Lee in het E-niveau. Met een nette oefening mogen zij zich 8e van Nederland noemen. Nina Hol, Sophia Schepens en Nina v/d Bungelaar hebben met een strakke, vrolijke oefening en hoge salto's een bronzen medaille in ontvangst mogen nemen.

Zaterdag 22 juni waren de teams in het B-niveau aan de beurt. Fenna Pepers, Alissya Giepmans en Britt van Dijck lieten twee strakke oefeningen zien met indrukwekkende elementen. Ze behaalden een knappe bronzen medaille. Roos Bongers en Jitske van Dijck lieten met hun mooie oefeningen zien de beste te zijn in hun niveau. Ze wonnen de gouden medaille en werden daarmee Nederlands Kampioen in het B-niveau.

Zondag 23 juni mochten de pupillen Linn de Krieger, Fenne van Doorn en Sophia Bergen de dag starten namens V&K. Na een spannende week, waarin de deelname onzeker werd i.v.m. blessures, hebben zij goed doorgezet en met een mooie oefening een 8e plaats behaald. Pupillen Floor de Krieger en Femke L'Ortye hebben, met hun nieuwe element waarin flink wat lenigheid werd vertoond, een 7e plaats behaald. Sanne Frencken en Indy Bongers namen deel als dames paar in de jeugd. Met hun prachtige oefeningen en mooie elementen behaalde ze een knappe 4e plaats.

De zondag werd afgesloten met de A-junioren en A-senioren. In de junioren deden Renske van de Burgt en Indy Smits mee. Ze draaide een goede wedstrijd en behaalden een bronzen medaille. Bij de senioren waren het Liz van der Heijden, Ilze Thoonen en Lotte Rovers die deelnamen. Met drie strakke oefeningen behaalden zij een mooie zilveren medaille. 

Wij willen alle gymnasten feliciteren met deze prachtige resultaten!

 

NkAcro1

 

NkAcro2

 

NkAcro3

 

NkAcro4

 

NkAcro5

 

NkAcro6