Doe mee aan de verkiezing Vereniging van het Jaar.

Zet jouw vereniging in de schijnwerpers!
Laat zien hoe gaaf jouw vereniging is. Doe mee aan de verkiezing Vereniging van het Jaar. Alle sport-¬ en cultuurverenigingen in Nederland worden uitgedaagd om zich te nomineren en hun unieke verenigingsverhaal te delen via www.verenigingvanhetjaar.nl.

De sport- en cultuurverenigingen met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

 

Iedereen die een stem uitbrengt op V&K maakt ook kans op leuke prijzen.

Voor meer informatie, nomineren en stemmen kijk op: www.verenigingvanhetjaar.nl
Volg de verkiezing via:  YouTube |  Twitter | Instagram | Facebook

 

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten.

 

We winnen veel met sport!
NOC*NSF is een vereniging naar Nederlands recht en geregistreerd in het handelsregister te Arnhem onder nr. 09059703.
Op overeenkomsten met NOC*NSF zijn uitsluitend de door NOC*NSF gehanteerde algemene voorwaarden van toepassing. U kunt onze algemene voorwaarden nalezen en uitprinten op onze website: www.nocnsf.nl/algemenevoorwaarden
Op dit e-mailbericht en eventuele bijlagen is een disclaimer van toepassing. De disclaimer kunt u vinden op www.nocnsf.nl/disclaimer.