Wie zijn wij?

V&K is een gymnastiekvereniging in de breedste zin van het woord. Wij zijn een gymnastiekvereniging waar jong en oud, autochtoon en allochtoon, jongens en meisjes, dames en heren, met en zonder beperking, zich thuis voelen. Daarnaast zet V&K zich in voor het verbeteren van de sociale cohesie in de wijk, een gezondere omgeving en een betere leefstijl.

Verleden tot heden

De vereniging is opgericht in november 1958 en ontstaan uit een recreatieve groep voor volwassenen. Later richtte de vereniging zich met name op de jeugd. Er bleek onder de Udense jeugd veel belangstelling te zijn voor een gymnastiekvereniging. Sindsdien is de club uitgegroeid tot een maatschappelijk betrokken vereniging van meer dan 500 leden.

V&K: een vereniging in beweging!

V&K Uden is een laagdrempelige gymnastiekvereniging met als doel het bevorderen van gymnastiek in de ruimste zin van het woord. Met een veelzijdig sportaanbod is V&K er voor iedereen. Daarnaast zet V&K maatschappelijk actief en zet zij zich in voor het verbeteren van de sociale cohesie in de wijk, een gezondere omgeving en een betere leefstijl.

Kortom: een vereniging in beweging!

infographic