Acro-teams V&K Uden op de Zuid-Nederlandse kampioenschappen

Op de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen acrogymnastiek in Oss kwamen maar liefst 18 acro-teams van V&K in actie. De teams konden trots zijn op goed uitgevoerde dansen met prachtige balanselementen en stoere tempo-elementen met in totaal 12 medailles.

Zaterdag pakten bij de E-jeugd Sena Oduncu en Jis v.d. Berg wederom het goud in een groot deelnemersveld, al deed de dans van Lisanne v.d. Heuvel en Chiara Smits zeker niet voor hen onder. Zij wonnen met een klein verschil de bronzen medaille. Bij de D-jeugd  werden Enora Henny, Gwen v.d. Heijden en Faye v.d. Lee derde op de voet gevolgd door Veerle Troost, Elke van Kessel en Jennifer v.d. Burgt.  Esmee Helleman, Babette v.d. Berg en Kiki Hol wonnen brons bij de D-junioren. Het goud in de C-Junioren was zeer verdiend voor Puk van Hout, Nina v.d. Bungelaar en Jony Kanters.

 

Op de zondag wonnen bij de B-junioren Linn de Krieger, Britt van Dijck en Indy Smits wederom meer dan verdiend het goud. Bij de B-senioren pakten Jitske van Dijck, Roos Bongers en Kim van Boxtel een mooie zilveren medaille met een balanselement dat nooit eerder in Nederland vertoond is. Het zilver was er ook voor Lynn Kremers en Eva Zadelhof  (B-senior) en Floor de Krieger, Lot Elie en Lieke Frencken (A-pupillen). Een vervolgens werden er nog drie dik verdiende gouden medailles mee naar huis genomen door duo Sienna Smits en Fenna Pepers (A-pupillen), trio Sanne Frencken, Fenne van Doorn en Femke L’Ortye (A-jeugd) en trio Liz v.d. Heijden, Sophia Bergen en Indy Bongers (A-junior).

 

 

Jitske van Dijck, Roos Bongers en Kim van Boxtel: een moeilijk balanselement; de ringstand, beter bekend als het wijnglas.
Niveau B senior: Jitske van Dijck, Roos Bongers en Kim van Boxtel: een moeilijk balanselement; de ringstand, beter bekend als het wijnglas.